Translate

zaterdag 25 december 2010

Thank God it is Christmas again...!

Het kan ook bijna niet anders maar de laatste week gaan mijn gedachten steeds weer terug naar vorig jaar kerst.
Wij hadden een lekkere kerst voor de boeg in Detroit bij Mirc's zus en familie. Om te beginnen was het op z'n zachtst gezegd wat moeilijk wegkomen met al die sneeuw, 2x in het holst van de nacht tevergeefs naar Schiphol vertrokken en toch weer naar huis. Maar de 3e keer 1e kerstdag 2009 gingen we voorspoedig de lucht in richting Detroit. Toen bleek dat we op vlucht 253 recht achter de  'grote vriend' zaten die andere plannen had met de kerst en de rest van zijn en al onze levens.
Zonder nou dramatisch te gaan doen, want zo ervaren we het allemaal niet ben ik toch heel gelukkig en dankbaar dat wij hoewel erg verlaat toch nog op het nipje aan het kerstdiner in Detroit konden aan-schuiven. En belangrijker nog dat we er nog zijn! Eerst had ik zo te doen met die arme jongen, hij leek zo schattig, hij was er vast ingeluisd. Na wat filmpjes over hem gezien te hebben werd het wel duidelijk, het was echt wel opzet en eigen wil in de hoogste vorm. En zoals ik van de week dr. Phil hoorde zeggen: het maakt niet uit hoe je wordt opgevoed maar als je 5, 6 jaar oud bent weet je heus wel wat goed of fout is. Ik vind 'm nu stukken minder aardig zeg maar. Mirc is nog geïntervieuwd voor de Volkskrant van gisteren. Heeft hij eindelijk het verhaal een beetje kunnen vertellen zoals wij het zien. Foto onder is al van veel eerder voor een Amerikaanse krant.
Dus Thank God it is Christmas again, ook voor ons! Het had zomaar anders kunnen zijn. Moraal van mijn verhaal: geniet van wat je hebt en wel nu vandaag! Het kan echt zomaar anders lopen en zoiets als dit verwacht je toch zeker niet?!

8 opmerkingen:

 1. hey linda , ik heb er ook een paar keer aan moeten denken afgelopen week,ook omdat het weer weer net zo slecht was als vorige jaar.Gelukkig is het allemaal goed afgelopen idd .Geniet maar lekker van een rustige kerst thuis.
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje…
  shocking!
  Inderdaad extra genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jemig, krijg kippenvel hier. En inderdaad, je hebt helemaal gelijk. Geniet, het kan zomaar anders zijn! Dus ik kan zeggen, hoop dat je een top kerst had... Maar ik kan beter zeggen.. Jij had dus een top kerst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Brrr... wat een nare samenloop van omstandigheden. Ik hoop dat je volop genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie wel, en ja we hebben een heerlijke en rustige kerst gehad!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het verhaal vorig jaar wel meegekregen, maar nooit gerealiseerd dat jij degene was die het had meegemaakt. Er zijn toen heel wat beschermengeltjes meegevlogen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verhaal. Pluk de dag ook voor 2011.
  grt, Helmi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé lieve Lin. Jeetje, daar staat het zomaar zwart op wit. Op jouw welbekende laconieke manier. Ook ik heb aan jullie gedacht de 25e. Wat ben blij dat je er nog bent en kilometers weg zit te haken in de auto...
  Happy New Year!
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen