Translate

woensdag 30 juni 2010

Lekker bezig...

Mirc (mijn lief) is weer naar China voor zaken. Dit doet hij ongeveer 2 keer per jaar en elke keer maak ik een setje van ongeveer 9 kaartjes, waar ik dan iets opschrijf. En daar vilt, borduur, naai ik iets op.
Dit keer heb ik op geschept papier met de naaimachine 'geborduurd'. Ik 'verstop' ze dan her en der verspreid in zijn koffer. Niet dat het nog echt een verrassing is natuurlijk. Wel wat ik  nu weer heb bedacht. Maar het is gewoon heerlijk als je zo ver van huis en haard bent af en toen iets te vinden van thuis.


woensdag 23 juni 2010

Vilt...


Toen San (mijn vriendin, letterlijk vanaf haar eerste levensdag, 16 dagen na de mijne) mij vertelde dat ze mijn ATC'tjes zo mooi vond ben ik met veel plezier aan een nieuwe serie voor haar begonnen. Ze zijn klaar en ik ga ik ga ze volgende week aan haar geven.    

Geluk...

Gisteravond toen ik thuiskwam na een gezellig etentje met 3 vriendinnen wachtte mij een hele fijne verrassing. Toen ik de slaapkamer binnen liep zag ik ons bed prachtig versierd. Met hartjes en bloemetjes op het kussen gedrapeerd. Met liefde gedaan door Marijn (mijn dochter) en ook nog een heel lief en ontroerend kaartje erbij.
Geluk zit in kleine dingen die een groots geluksgevoel kunnen geven.
Dank je wel Mijn!

vrijdag 11 juni 2010

Oude dekens...

We hebben de stoeltjes van Ikea,  ik vind het leuk als ze dan toch ook iets van mezelf hebben.
Dus heb ik voor degene op mijn kamertje een soort 'schapenvachtje' uit mijn oude deken geknipt. Deze deken heeft bij mij als kind op bed gelegen.
Otje, onze poes ligt er ook wel heel erg graag op zoals je ziet.





donderdag 3 juni 2010

Wandkleden...



Wandkleden, een verschrikkelijk woord vind ik, het klinkt zo stoffig. Maar, het is wat het is en het is... gevilt. 
Bij deze ben ik duidelijk geïnspireerd door Dagmar Binders werk.




Voor dit wandkleed heb ik zulke mooie schelpen gevonden, die 'moest' ik wel invilten!